Boerderij

Kinderboerderij Schutterspark

Brunssum

Boerderij

Op deze pagina vind u informatie over de kinderboerderij.

Onder meer wat er te doen is, welke dieren we hebben en de toegankelijkheid van de kinderboerderij.

Dieren

Op onze kinderboerderij kunt u de volgende dieren vinden:

Runderen, varkens, schapen, geiten, kippen, duiven, konijnen, eenden, kalkoenen, fazanten, ganzen, pauwen, volière vogels, ezels, pony's, cavia's, wallaby's en herten.

 

 

Wat is er zoal te beleven op de boerderij

Naast natuurlijk het knuffelen en bekijken van verschillende dieren zijn er ook een hoop andere dingen te doen op de kinderboerderij.

  • We hebben een speeltuin, waar de kinderen lekker kunnen ravotten.
  • Er zijn meerdere picknick plaatsen door het park te vinden. Ook hebben wij een terras waar u lekker kunt genieten van een kop koffie, frisdrank en snacks uit onze automaten. Wij hebben geen restaurant.
  • De kinderen kunnen een aantal spelletjes doen , waaronder vier op een rij en een kunstgeit melken.
  • We hebben een aantal hele leuke trap-tractoren in verschillende maten. Deze vinden de kinderen op onze speciale tractor parkeerplaats!
  • Ook hebben wij vaker op of rond de feestdagen extra activiteiten voor de kinderen. Zoals een springkussen en een ranjakoe waar de kinderen hun eigen ranja kunnen melken. We geven op tijd aan wanneer deze dagen zullen plaatsvinden met welke ingeplande activiteiten.

 

 

Honden

Honden en andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan op onze boerderij. Met uitzondering van hulphonden en hulpdieren.

 

 

Toegankelijkheid

Onze boerderij is geheel toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De paden zijn verhard en we beschikken over een invaliden toilet.

 

Onze bezoekersingang is iets verder van de parkeerplaats gelegen. Achter de bezoekers ingang bevindt zich een sluis met smalle poortjes. Van ons mag u ook gebruik maken van de personeelspoort direct gelegen aan de parkeerplaats, deze poort is heel breed. Wel dient u dit van tevoren telefonisch te melden.

 

 

Eigen risico

Het betreden van de boerderij is op eigen risico.

Onze dieren zijn tam, maar het blijven dieren.

 

Dieren kunnen ziektes op mensen overdragen, deze ziekten heten zoönosen.

 

Onze dieren zijn ingeënt en we proberen ze in optimale gezondheid te houden. Maar zelfs bij gezonde dieren zijn er een paar risico's voor u . Zeker wanneer u zwanger bent of een verminderde afweer heeft.

 

Voor informatie over zoönosen kunt u op onderstaande link klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kvk nummer

Ons kvk numer is 65470079.